Helgelandskysten overnatting

Har det lenge vært en drøm å oppleve naturen langs den vakre Helgelandskysten? Med overnatting langs Helgelandskysten kan du nyte alle de fantastiske omgivelsene naturen har å by på uten å måtte stresse med å skulle få sett alt på en dag.

Legg en plan for oppholdet langs helgelandskysten

Myken er en flott øy å besøke med flere aktiviteter du kan delta på på under oppholdet. Vi i Myken Apartments hjelper deg gjerne å legge opp et program så du kan være sikker på å få mest mulig ut av besøket ditt. Med flotte båtreiser, guidede turer og flere lokasjoner å besøke kan vi garantere en flott opplevelse av Helgelandskysten.

Finn overnatting langs helgelandskysten

Våre leiligheter er tilgjengelig for både leie av hele huset, samt enkeltrom. En overnatting i Myken er et supert alternativ dersom du ønsker å oppleve Helgelandskysten. Med vakre naturbilder og midnattsol kan du være sikker på å få kjenne litt av magien som helgelandskysten har å tilby.

Lyst å ta med en stor gjeng på overnatting ved Helgelandskysten? Myken Apartment har flere leiligheter å velge mellom, med plass til opptil 23 personer i vår største utleieleilighet. Nyt et fredfullt opphold i leilighetene og fyll dagene med aktivitet for en uforglemmelig opplevelse med overnatting langs Helgelandskysten.