Helgelandskysten overnatting

Har det lenge vært en drøm å oppleve naturen langs den vakre Helgelandskysten? Spesielt på sommeren reiser flere rundt for å oppleve dette vidunderet som er Helgelandskysten. Med en lengde på over 200 km er dette en strekning med mange stopp tilgjengelig. Ett av disse stoppene er Myken. En flott øygruppe og fiskevær nord i landet.

Legg en plan for oppholdet langs helgelandskysten

Skal du besøke Helgelandskysten er det lurt å sette av mer enn bare en dag om du virkelig skal kunne oppleve alt du ser for deg. Med overnatting langs Helgelandskysten kan du nyte alle de fantastiske omgivelsene naturen har å by på uten å måtte stresse med å skulle få sett alt på en dag.

Myken er en flott øy å besøke med flere aktiviteter du kan delta på på under oppholdet. Vi i Myken Apartments hjelper deg gjerne å legge opp et program så du kan være sikker på å få mest mulig ut av besøket ditt. Med flotte båtreiser, guidede turer og flere lokasjoner å besøke kan vi garantere en flott opplevelse av denne øya på Helgelandskysten.

Hva kan du gjøre på Myken?

Til tross for å være et fiskevær, er det mye du må rekke å oppleve. Her på Myken kan du blant annet besøke et stilig whiskydestilleri. Du kan melde deg på flere båtturer, både rolige fisketurer og mer fartsfylte RIB turer. Selve øygruppa i seg selv byr også på flotte turer, spennende lokal mat og en hyggelig gjeng med fastboende som gjerne forteller deg om Mykens historie. Det er noe helt eget ved å overnatte langs helgelandskysten, og å våkne til sjø, vind, en beroligende atmosfære er noe du mest sannsynlig vil sette svært stor pris på. På Myken er det plass til mange, så her er det bare å ta med seg hele familien eller vennegjengen på overnatting langs helgelandskysten!

Finn overnatting langs helgelandskysten

Skal du overnatte langs Helgelandskysten finnes det flere steder du kan oppholde deg. Våre leiligheter her på Myken er tilgjengelig for både leie av hele huset, samt enkeltrom. Et overnattingsbesøk på Myken et supert alternativ dersom du ønsker å oppleve Helgelandskysten. Med vakre naturbilder og midnattsol kan du være sikker på å få kjenne litt av magien som helgelandskysten har å tilby.

Lyst å ta med en stor gjeng på overnatting ved Helgelandskysten? Myken Apartment har flere leiligheter å velge mellom, med plass til opptil 23 personer i vår største utleieleilighet. Nyt et fredfullt opphold i leilighetene og fyll dagene med aktivitet for en uforglemmelig opplevelse med overnatting langs Helgelandskysten.