Bli kjent med oss

Om oss

Myken Apartments AS har en sterk lokal forankring, et levende engasjement og et dypt ønske om å bidra til videreføring av kystkulturen, samt Mykens langsiktige og positive utvikling. Vårt tilbud skal være bærekraftig turisme på øya gjennom å tilby storslåtte naturopplevelser med havet og naturen som utgangspunkt.

Hvorfor komme til oss?

Skap din egen naturopplevelse

Hos oss kan du bestille overnatting, leie båt og skape dine egne naturopplevelser. Vi legger oppholdet til rette for deg slik at du skal kunne være i ett med naturen, og nyte roen og gjestfriheten som Myken kjent for.

Videospiller-knapp

Hvordan komme hit?

Kollektivt: Hvis man ikke bor i området er den enkleste måten å komme til Myken å fly til Bodø og ta hurtigbåt (NEX I) sørover. Det er også mulig å ta tog til Mo i Rana og deretter buss til Tonnes. Med bil kjører man til Tonnes, det er greie parkeringsmuligheter der, eventuelt Vågaholmen om man kommer nordfra. I alle tilfeller må man bruke lokalrute for Rødøy (rute 18-411) for å reise kollektivt til Myken.Om sommeren går det i tillegg en egen sommerrute fra Bodø og Sandessjøen.Du finner all nødvendig ruteinformasjon på reisnordland.no.

Taxibåt: Det finnes flere løsninger for direkte skyss til/fra Myken. Vi kan arrangere transport etter avtale.

Egen båt: Vi har en god havn med offentlig gjestekai inkludert strøm (vann i sommerhalvåret). Myken ligger langt til havs og man må krysse åpent farvann, så pass på værmeldingen før du legger ut.