Myken overnatting

Myken er et supert sted å feriere både for lengre og kortere perioder. Med overnatting på Myken har du muligheten til å oppleve hele den vakre øya og midnattssola over flere dager. Vi i Myken Apartments kan stille med tre ulike boliger til utleie for opphold på øya; Langstrandbrygga, Hellestua og Myken Brygge. 

Overnatting på Myken for 1-4 personer

Med Hellestua får du en sjarmerende bolig for overnatting. Det røde, fine huset er plassert nord på Myken med en drøye 300 m til hurtigbåtkaia. Alt i alt er det soveplasser til fire stykk, med to sengeplasser på soverommet og to ekstra sengeplasser på hemsen. Huset har en hjemmekjær atmosfære med malt treverk og flere vinduer der lyset slipper inn. 

Overnatting på Myken med plass til opptil 23 personer 

Langstrandbygga ligger rett ved havet og byr på en fantastisk overnatting på Myken. Huset ble nylig pusset opp med plass til åtte personer. Langstrandbrygga har to stuer, kjøkken, bad og tre soverom. Det ene rommet er innredet med en dobbeltseng, det andre med en dobbeltseng og en enkeltseng og i det siste rommet er det plassert tre enkeltsenger. Sjøhuset er stort og romslig med en gunstig plassering på kaia. Her kan du nyte en deilig kopp med kaffe på terrassen med flott utsikt til sundet rett ved. 

Ser du og vennegjengen etter overnatting på Myken? På Myken Brygge har vi to store leiligheter til utleie. Begge leilighetene er høyst moderne, med vakkert interiør og utsikt over havna. I tillegg til overnatting i boligene er det også mulig å leie 2 rom separat eller sammen med leilighetene. De to ekstra soverommene deler da et bad. Totalt har Myken Brygge mulighet til å huse opp mot 23 mennesker. Med andre ord - her er det bare å ta med hele sulamitten!