Myken overnatting

Myken er et supert sted å feriere både for lengre og kortere perioder. Med overnatting på Myken har du muligheten til å oppleve hele den vakre øya og midnattssola som vi er så kjente for.  Dette er et sted med mye lokalhistorie, og mennesker som gleder seg over å se nye gjester. Skal du besøke Myken anbefaler vi alltid å finne et sted å overnatte slik at du har flere dager til å utforske og bli kjent med oss som bor her.

Kommer du på vinteren har du en unik mulighet til å se det berømte nordlyset. Spesielt her ute på havet blir det ekstra klar himmel som gjør det enda enklere å spotte nordlyset når det kommer.

Vi i Myken Apartments kan stille med tre ulike boliger til utleie for opphold på øya; Langstrandbrygga, Hellestua og Myken Brygge. Dette er et sted å overnatte hvor du kan få være i ro og fred. I motsetning til hotell, vil du her ha ditt eget sted å oppholde deg i, samt sove.

Overnatting på Myken for 1-4 personer

På reise med et mindre reisefølge? Kanskje ønsker du og kjæresten å finne et sted for dere selv å overnatte? Med Hellestua får du en sjarmerende bolig for overnatting. Det røde, fine huset er plassert nord på Myken med en drøye 300 m til hurtigbåtkaia. Alt i alt er det soveplasser til fire stykk, med to sengeplasser på soverommet og to ekstra sengeplasser på hemsen. Huset har en hjemmekjær atmosfære med malt treverk og flere vinduer der lyset slipper inn. Om du ønsker en ferie til Myken med en følelse at du er på hytta, kan du nyte noen fantastiske dager i denne hytta. Våkne opp til den flotte naturen Myken har å by på. Etter en god natts søvn er det bare å ta med deg en solstol ut på plattingen og slikke litt sol før det er tid for en flott dag her på Myken.

Overnatting på Myken med plass til opptil 23 personer

Planlegger du en tur til Myken med en større vennegjeng og trenger soveplasser til mange? På Myken Brygge har vi to store leiligheter til utleie. Begge leilighetene er høyst moderne, med vakkert interiør og utsikt over havna. I tillegg til overnatting i boligene er det også mulig å leie 2 rom separat eller sammen med leilighetene. De to ekstra soverommene deler da et bad. Totalt har Myken Brygge mulighet til å huse opp mot 23 mennesker. Med andre ord - her er det bare å ta med hele sulamitten!

Vår andre store soveplass heter Langstrandbygga og ligger rett ved havet. Dette er et hus for deg og dine som virkelig byr på en fantastisk overnattinsopplevelse på Myken. Huset ble nylig pusset opp med plass til åtte personer. Langstrandbrygga har to stuer, kjøkken, bad og tre soverom. Det ene rommet er innredet med en dobbeltseng, det andre med en dobbeltseng og en enkeltseng og i det siste rommet er det plassert tre enkeltsenger. Sjøhuset er stort og romslig med en gunstig plassering på kaia. Her kan du nyte en deilig kopp med kaffe på terrassen med flott utsikt til sundet rett ved.

Hva sier du? Frister det med et overnattingsbesøk til Myken? Finn overnatting på Myken her.